Menu Sluiten

Oplossingen Bakkerijgrondstoffen

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Koninklijke Zeelandia Groep

De Koninklijke Zeelandia Groep is een zelfstandige internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. De hoofdvestiging is in Zierikzee, waar ongeveer 430 medewerkers werkzaam zijn. In totaal (internationaal) werken bij Zeelandia ruim 3200 mensen.

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden wij inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingrediënten en manieren om beter te bakken, te managen en te verkopen.

Onze producten:

Opgericht in 1900 door de Nederlandse familie Doeleman, is Zeelandia uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim 3200 toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen. Onze producten vinden daarmee hun weg naar ambachtelijke en industriële bakkers, alsook de retail, horeca en foodservice sectoren.

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt de kern van ons bedrijf. Het is onze ambitie om met klanten, consumenten, leveranciers, medewerkers en andere belanghebbenden de dialoog aan te gaan en te versterken; over hoe Zeelandia haar steentje kan bijdragen. Na een uitgebreid stakeholder onderzoek hebben we hier vier MVO-gebieden geïdentificeerd waarop we denken dat we de meest betekenisvolle impact kunnen hebben.

Contact

Op onze contactpagina vind je al onze adres- contact- en zakelijke gegevens. Je kunt hier ook terecht als je hulp nodig hebt en of een vraag hebt over bijvoorbeeld je bestelling. We helpen je graag! Bellen met onze klantenservice kan via 03 354 20 68 of stuur een e-mail naar klantenservice

More info

tags: Advies Bakkerijbenodigdheden – Bakkerijgrondstoffen – Biscuit – Biscuit Mix – Diensten Bakkerijgrondstoffen – 

Wenst u meer info over oplossingen bakkerijgrondstoffen kijk dan vlug op https://www.zeelandia.be/nl | Oplossingen Bakkerijgrondstoffen

Brood En Banket | Bakkerij | Biscuitmixen | Banket | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen bakkerijgrondstoffen

.

skip to main content home over ons overnamebegeleiding publicaties referenties contact over ons overnamebegeleiding begeleiding van de verkoper begeleiding van de koper mbo mbi private equity uitkoopregeling onder vennoten publicaties referenties contact referenties begeleiding van verkoop hvacbedrijf climawest aan gimv persbericht logistieke onderneming apmex aan transuniverse forwarding persbericht participatie in een itonderneming aan een actieve investeerder groothandel in onderdelen en installaties voor verwarming ventilatie en hernieuwbare energie aan een sectorgenoot coating group debal ciranova aan het franse blanchon abenex persbericht intrede van vybros in het aandeelhouderschap van niche machinebouwer intocon persbericht toeleverancier van bakkerijgrondstoffen droessaert aan ranson persbericht specialist in de verkoop van partytenten partyspace aan actieve investeerders persbericht verkoop van een verdeler van medical devices aan een sectorgenoot overdracht van een meerderheidsbelang in de grootste belgisch.

over ons blog recepten telemetrie distributeurs vacatures nlbe frbe industrile bakkerij ambachtelijke bakkerij horeca amp andere alle producten contact home industrile bakkerij industrile bakkerij bij ab mauri selecteren we de beste ingredinten om aan de vraag van uw klanten naar kwaliteitsbrood te voldoen oplossingen bakkerijgrondstoffen maatwerk Gedreven door onze passie voor het vak en onze grondige kennis van gist en bakkerijgrondstoffen werken wij samen met u aan oplossingen op maat. We ondersteunen u bij het optimaliseren van uw processen en helpen u bij het opschalen van uw productontwikkeling en het opzetten van grote complexe lijntesten. Onze bakkerijgrondstoffen stemmen we volledig af op de mogelijkheden van uw bakkerij heb je interesse in oplossingen bakkerijgrondstoffen Innovatie konings liquid solutions we kennen de wereld van de bakkerij als geen ander en werken dagelijks aan oplossingen om het bakproces vloeiender te laten verlopen. Dat leidt tot innovaties zoals konings liquid solutions en de nieuwe vloeibare gist en vloeibare verbeteraar. Met konings liquid .

De discipline van Oplossingen bakkerijgrondstoffen

home vacatures duurzaamheid over ons kwaliteit amp wetgeving recepten nieuws producten wouters maestro premium poeder franais nieuwsbrief contact nieuwsbrief contact franais home vacatures duurzaamheid over ons kwaliteit amp wetgeving recepten nieuws producten wouters maestro premium poeder vacatures samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken bieden we inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingredinten en manieren om beter te bakken te managen en te verkopen. Opgericht in door de nederlandse familie doeleman is zeelandia uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim . Toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa landen. Https www.ze.