Menu Sluiten

Expert Bakkerijgrondstoffen

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Koninklijke Zeelandia Groep

De Koninklijke Zeelandia Groep is een zelfstandige internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. De hoofdvestiging is in Zierikzee, waar ongeveer 430 medewerkers werkzaam zijn. In totaal (internationaal) werken bij Zeelandia ruim 3200 mensen.

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden wij inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingrediënten en manieren om beter te bakken, te managen en te verkopen.

Onze producten:

Opgericht in 1900 door de Nederlandse familie Doeleman, is Zeelandia uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim 3200 toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen. Onze producten vinden daarmee hun weg naar ambachtelijke en industriële bakkers, alsook de retail, horeca en foodservice sectoren.

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt de kern van ons bedrijf. Het is onze ambitie om met klanten, consumenten, leveranciers, medewerkers en andere belanghebbenden de dialoog aan te gaan en te versterken; over hoe Zeelandia haar steentje kan bijdragen. Na een uitgebreid stakeholder onderzoek hebben we hier vier MVO-gebieden geïdentificeerd waarop we denken dat we de meest betekenisvolle impact kunnen hebben.

Contact

Op onze contactpagina vind je al onze adres- contact- en zakelijke gegevens. Je kunt hier ook terecht als je hulp nodig hebt en of een vraag hebt over bijvoorbeeld je bestelling. We helpen je graag! Bellen met onze klantenservice kan via 03 354 20 68 of stuur een e-mail naar klantenservice

More info

tags: Advies Bakkerijbenodigdheden – Bakkerijgrondstoffen – Biscuit – Biscuit Mix – Diensten Bakkerijgrondstoffen – 

Wenst u meer info over expert bakkerijgrondstoffen kijk dan vlug op https://www.zeelandia.be/nl | Expert Bakkerijgrondstoffen

Bakkerij | Banket | Biscuitmixen | Brood En Banket | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert bakkerijgrondstoffen

skip to main content home over ons overnamebegeleiding publicaties referenties contact over ons overnamebegeleiding begeleiding van de verkoper begeleiding expert bakkerijgrondstoffen zijn in trek van de koper mbo mbi private equity uitkoopregeling onder vennoten publicaties referenties contact referenties begeleiding van verkoop hvacbedrijf climawest aan gimv persbericht logistieke onderneming apmex aan transuniverse forwarding persbericht participatie in een itonderneming aan eeactieve investeerder groothandel in onderdelen en installaties voor verwarming ventilatie en hernieuwbare energie aan een sectorgenoot coating group debal ciranova meer info bekijken over expert bakkerijgrondstoffen aan het franse blanchon abenex persbericht intrede van vybros in het aandeelhouderschap van niche machinebouwer intocon persbericht toeleverancier van bakkerijgrondstoffen droessaert aan ranson persbericht specialist in de verkoop van partytenten partyspace aan actieve investe.

.

Gegevens over Expert bakkerijgrondstoffen

.